Freedom comes when you learn to let go.

Dåligt uppdaterat här men det har varit så fullt upp med allt mellan himmel och jord.
Träning har existerat men inget att hurra för kanske.
Vännerna har jag sett mycket av, likaså alkohol, dans & sömn.
Lite jul på det hela också.
Och en jävla massa desperate housewive's.
Men inget plugg .. hittills. gah.
Och jag & becca även åkt runt hela dagen igår och fixat inför imorn .. för imorn är det äntligen nyår! nystart. jag längtar.

en vanlig dag hos kusinen.

sometimes, something bad has to happen

för att man ska kunna uppskatta det man har, och för att förstå hur lycklig man skulle kunna vara om man bara tillät sig själv att vara det.

Sjukt kul utgång + efterfest igår som slutade klockan halv 7 när jag och sofie somnade hemma hos en kompis. Cheeseburgare serverades till frukost som en perfekt avslutning på kvällens alla härligheter!
jag, becca, carro, sofie & johanna :)

One word. Happiness.

så jääääääääääääääääääääääääääääääävla lättad !!!!!!!

AD ASTRA PER ASPERA

-mot stjärnorna genom svårigheter. viktigt, dagar som idag.
Jag går igenom något så jobbigt just nu att jag blivit inlagd på sjukhuset för att hjärtat rusat i panik pga av allt som sker just nu. Men jag kommer inte att dö. Jag kommer att kunna ha nytta av detta någon vacker dag. Nu vet ni. Nu vet ni att min blogg inte lyser av solsken just för tillfället, men ni får ta det var för det är. det gör jag. varje dag. En vacker dag ska jag le igen och då ska jag fanimej mena det också !!

Tur att det finns små solstrålar hemma att gosa med då! Oturligt nog så blev två sålda igår och en blir ev såld imorn. Men min lilla Loka kommer ingen och ta ifrån mig för hon är min.

One of the simplest ways to stay happy is to let go of what makes you sad.

enklare sagt än gjort.

Idag har jag bara desperate housewive's och se fram imot för jag har så mycket plugg så inget annat hinns med. Kul "ledig" dag. hehe . .
Har haft en mysig helg iallafall så jag känner mig på topp. Saknar lite träning bara men annars så funkar det som det ska. Bloggat asdåligt så ska skärpa mig .. om ett tag.

RSS 2.0