A new day has come

Inne på fjärde förkylningsveckan och inget tyder på att jag håller på att friskna till. Oerhört roande!
Kanske kan det bero på lägenheten. Ingen värme finns det. Elementen är strypta. Värme ingår i lägenheten heter det men är uppenbarligen bara ett sätt för hyresvärden att samla pengar på hög.
Hemma efter en svettig cykeltur och plinkar lite på guran. Shopping med felicia och hårfärgning väntar. Antar att jag däckar i flisans soffa sen, som alla andra kvällar haha. Hon har livets skönaste kudde, omöjligt att hålla sig vaken!

miss u. bli frisk.
kram på alla! och puss.

Back in business

Tillbaka efter en liten skrivpaus! Har haft fullt upp från morgon till kväll med att bara göra det som faller mig in. Underbart som helsike ! Spelat gitarr. Hängt med felicia varje dag, oerhört roande. Skrattfest. En utgång har det hunnits med också, och en promenix i höstvädret med nina. Orkar inte vara rolig eller utåt idag. Bara kortfattad. Hörs igen! Desperata hemmafruar väntar nu ;) och sömn inför seminariet imorn. Suck. ZzzZzzZzzz ..

one life.

Tankekväll och ensamhet. Cyklade som en idiot till praktiken imorse, stressad, trött, sjuk & i regnet. Var på praktiken mellan 08.00 och 15.30. Sen cyklade jag hem och hämtade bilen och åkte till felicia. Blev bjuden på lyxmiddag och sen pluggade vi och hittade på en massa skit för att slippa plugga haha .. skjutsat iväg henne till kumla nyss och nu är jag hemma och har plinkat lite på guran och ska krypa ner och sova ett par timmar nu. Praktik imorn igen och sista dagen för att skriva uppgiften .. ööööH!


Tur att vi har haft sällskap av den här sötnosen idag :)! Nu är hon lite större än på bilden också, pluttan!
GONATT!

Me and my brother.

världens bästa brorsa!

Oops

Bra känsla. Hittills.

Fail

praktik sen 07.45 imorse, promenerat hem 1,5 timme kissnödig i blöta converse och när man kommer hem ser man att man kommit med i guinnes rekordbok för störst diskberg och störst klädhög i sängen. såja.

reality

Är så vidrigt förkyld. Passande när praktiken kickade igång i måndags. Hur som helst så går det bra hittills och lärarna är nöjda med mig och jag med dom. Ungarna gillar mig och dom lyssnar när jag tillrättavisar dom osv. Jag blir överöst med kramar och fina ord och har fått ett fint pärlarmband haha :) Får även världens härligaste och roligaste frågor från barnen haha ! Sjukt vad dom är påhittiga.

Tog en två timmars promenad hem från praktiken idag, riktigt bra mot förkylningen, mådde jättebra sen verkligen. Rekomenderas! Ironin flödar. Hade snarare dödslängtan när jag kom hem. Knarka nässpray och ipren och sova länge och väl så kanske jag mår lite bättre till imorn för har praktik 07.45-17.00 imorn.

Hade inget roligare att skriva ikv. bröl.

RSS 2.0