With or without you ..

Hemma i Eskilstuna. Blev en hel del vin ikväll, taggar inför imorn. Fyfan va jag är glad. bästa tjejerna. Rebecca & Johanna. Gonatt.

What are you thinking about ?


Don't forget what we got

Jag är lugn. Som i tom på allt som gör ont. Jag är bara fylld av lugnheten och ibland bara ler jag, utan anledning, utan krav. Allt är inte roligt, men för första gången känner jag såhär inför livet : bring it on !!
Jävla glad känsla. Nu ska jag nattspela gitarr och sjunga vackert så att grannarna inte hatar mig. Imorn ska jag gå på föreläsning och fotografera. Hoppas jag iallafall. Ska nog ge min kattunge mat nu innan jag somnar, hon kröp under mitt linne och river mig på magen. Roligt. Rolig update. Ne. Blir bättre när jag har fotat och retucherat bilder. Gonatt :)

Look at me, you may think you see who I really am but you'll never know me

Sitter och lyssnar på Melissa Horn som besatt, tog ett litet avbrott med "Mange bjuder" nu haha.
Har precis skickat in en utav uppgifterna som ja hållt på med idag och nu ska jag börja med nästa. fy helvete. Vill inte plugga .. vill spela gitarr, och sova. typ. buuhu.

shopaholic..

Ojojoj! Jag och Oscar shoppade loss som idioter idag.
Blev för min del eltandborste, lunch, mat, diverse saker som fattades hemma, en systemkamera med tillbehör, Ikeaprylar, betalning av räkningar, nya hörlurar och kläder ! NÖJD!
SONY ALPHA 35!
K AKG 450. Uttrycker mig på samma sätt som han i affär'n gjorde till mig : dom är så jävla cpstört jävla bra. Lycka :)
Plugg, gitarr & förhoppningsvis en promenix nu :) guld.

I know you want me back

Igår var min lyckodag, jag blev antagen till den kursen jag sökt fast jag missat att registrera mig. Och idag kom genombrottet på min lärarutbildning, jag blev inringd om jobb på den skola jag praktiserat på, och fick ha en heldag som ensam lärare (stundvis med hjälp av en pedagog som hade hand om en speciell pojke) till en klass 2 : )
Gladis.
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och spela gitarr och inatt ska ja kliva upp och skjutsa hem mina dräggiga vänner :P hehe.

Oh dear..

så glad och nervös inför imorn ! jisses säger jag bara. återkommer.

.


Heaven knows

Ibland blir inte livet som man har tänkt sig. Man är inte stark nog att vara den man vill vara, man är inte stark nog att visa sig svag. Man sårar människor man tycker om och livet har sin gång. Jag kan drömma och fundera, tänka mig sjuk. Lika vaken hela nätter, fastfryst. Förundrad. Vem är jag. Vilka är vi. Blir jag någonsin fri.
Du kan ju bara dra så långt åt helvete som det går. För jag hinner lagom glömma bort dig innan du hör av dig igen. Som ett evigt kretslopp.
Tur att min kissemiss är här o gosar :)

I can't survive another night away from you . .

igår - fest som in i hela helvete. fick skjuts hem av nån vakt elr dj på krogen elr va de va, han stanna o köpte cigg åt mig haha. sen gick jag och väckte mattias och rökte lite inomhus hos honom, shysst med tanke på att han hade tenta 8 på morgonen dagen därpå. gick hem till min säng o däcka sen. så idag blev det bara tacos och chillidill. puss

Happiness is taking things as they are.

Som jag gör med dig.


Hemtenta nu ! kötttttttt

If we don't learn easy lessons, they get harder.

Sitter och panikpluggar, fyfan va äckligt jävla tråkigt och segt. Redovisning imorn, förberedd? Inte ett skit. Positiv inställning? vad betyder det ? Glad imorn när det är över iaf :)))))))


beauty

min allra bästa bjöd på lurre idag.

Try sleeping with a broken heart

Sitter hemma och glor. Känns så jävla konstigt. Har sovit ihop med alla söta vänner nu i 6 dagar i rad och konstant umgåtts med dem under den tiden.. med små undantag för toabesök och dom gånger jag åkt hem och träffat familjen lite och bytt kläder. och nu är jag typ .. ensam. sämsta jävla känslan. Man vänjer sig allt för lätt vid nöjen och sällskap. Försöker överleva min ensamhet just nu med att lyssna på musik, spela gitarr och skriva dagbok men det känns fan förjävligt.

A pig is a pig. And that's that.

bäddat ner mig i sängen. dricker nypressad blodapelsinjuice. lyssnar på lars winnerbäck. funderar. skriver dagbok. funderar lite till. fått en vidrig parkeringsbot också. fucking 600 kronor som jag inte ens äger. varför är livet en jävla bög hela tiden för? ska börja vänta ut alla lapplisor så ska jag köra över dem så dom dör. sen kommer hela sverige hylla mig.
efter krogen inatt tyckte vi att vi skulle supa lite extra.

Again and again and ..

Jag gör ju detta mot mig själv. hela tiden. bra start. men detta fixar sig, som allt annat. allting går att lösa. bara vänta och se nu.
drar och festar lite på det här då. hög tid !

Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.


If we don't learn easy lessons, they get harder.

Trött som ett fucking as och har asmkt plugg men känns som att jag inte bryr mig just nu för jag är så jävla glad.
Jag har valt livet. Nu ska jag leva.

Haft en grym nyårshelg!! Gott nytt år på er sötnosar. Ett par bilder kommer här .. ursäkta alla egobilder på mig men jag hade lite beslutsångest nu när jag la upp dem.
aaa.

RSS 2.0