Precious

Bestämde mig precis ! Kommit på en skitbra studentgrej till min bror (om han inte är aspackad). Dags att sätta fart nununu. Plugga klart först bara .. :)

14 weeks to go

Då var det ny vecka igen. Fast helgen har nästan inte varit en helg eftersom jag gjort så mycket nytta så jag märker inte så stor skillnad. Idag har jag tränat med Nina, jobbat & lagat god mat! Nu sitter jag och skriver lite skoluppgift, det känns upp och ner. Mest dåligt, och det har även hunnit bli spöktimme.
Imorn jobbar jag igen så dags att sova snart så jag orkar plugga imorn kväll också. Vill bara ha fredag & csn nuuu!

hittade den här bilden idag. på mig och oscar, när vi gick i 1an på gymnasiet eller när det nu kan ha varit. och tidningen kom och fotade oss. va kul! Man kan hitta lite skoj om man googlar sig själv ;)

Sunday

Igår var första utgången på 3 veckor, blev toklugnt på alkoholfronten men galet på dansfronten. Vi blev uppraggade av 93:or så då tackade vi för oss och åkte hem. Hade svinkul iaf. 3 vänner fyllde 25, så var 75-årspartajj med välkomstdrink & plockbuffé innan insläppet av allmänheten. Idag har jag blivit klar med en del plugg & nu ska jag städa svinstian. Jobb imorn! ps: börjat kika resa till nya zeeland nu, och fallskärmshoppning i maj. taggatagga o hoppas på de bästa.

My head is freaking out

sitter vaken i natten med gitarren. det är ganska vackert, precis som det är.


imorn ska jag jobba. som lärare. vi ska åka och bada, fyfan vad jag älskar mitt jobb ibland !
har lite ..kul.. plugg också. bara o göra. automatik.

RSS 2.0