Veckoplanering



Tjolahopp solsken

Idag lyser solen så jag ska skynda mig ut i solen nu igen ! Har precis skjutsat bort michis & jessi till tåget. Dom kom igår, vi har haft myskväll och idag har vi setat i solen och ätit och sen varit en sväng o kikat lite kläder. Fick med mig en hårfärg och två par örhängen. Alltid nått.
Fixat en ny lur också. En vit iphone 4s. Glatt.
Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Hejhej, hemskt mycket hej

Igår var jag hungrig som en varg. Så jag smsade och härjade på Tobbe. Så vi åkte och handlade efter mitt jobb och sen kicka vi en brasa och grillade kött och drack varsin cider. Nöjd och belåten var jag sen !

vad jag gör istället för att sova

Läser en gammal tidning. Kommer dö av trötthet imorn.


What life's about

Finns så mycket man skulle kunna skriva här. Om alla oviktigheter som vi går omkring och stör oss på. Om allt som vi tror är viktigt. Om all skit vi utsätter oss för. Men när en nära anhörig ringer och talar om att denne är på väg in till akuten och har så ont så att man måste lägga på så finns helt plötsligt inga andra tankar i huvudet. Allt oviktigt förblir precis så oviktigt som det borde ha varit från början. Det ända som spelar någon roll är att dem man älskar mår bra, för vem vore man utan dem?
Livet kan alltid vara så mycket mer än det vi ser. Vissa saker måste vi se med hjärtat.

:(

Dagens



Gissa vad jag gör nu ? hihi.



RSS 2.0